HUNENGTOP

menu

menu2

eMail

 

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Örömmel mutatom be Önnek a Vám-International Korlátolt Felelősségű Társaságot.

logo


A vállalkozás jogelődje 1992-ben alakult, magyar magánszemélyek közreműködésével. Majd Korlátolt Felelősségű társasággá változott átalakulással 1998-ban. Alaptevékenységünk - melyet a vállalkozás jogelődje is végzett - a vámügynöki tevékenységgel összefüggő vám, jövedéki tanácsadás, vámügyintézés, közvámraktározási tevékenység, átokmányolás, szállítmányok átrakása, képviseleti tevékenység.

Cégünk Záhony és térsége vállalkozói övezet középpontjában található, egy olyan európai szállítmányozó folyosó mentén amely hosszú évtizedeken át meghatározó szerepet tölthet be a Magyarország valamint a EU- és Kelet Európa szállítmányozói és logisztikai tevékenységében.

A Vám-International Kft., mint a régió egyik legjelentősebb vámügynöksége a megbízó igényeinek kielégítése kapcsán aktívan részt vesz az itt áthaladó tranzit, és export-import forgalommal összefüggő vám,- raktározási, rakománykezelési feladatok lebonyolításában. Ezen tevékenységünk keretében vállaljuk az ország távolabbi területén lévő vagy külföldi székhelyű partnerek teljes körű vám ügyintézését, és a vámhatóság előtti képviseletét.  

Cégünk másik tevékenységi körében szerepel a fa-és faipari nagykereskedelem. Ezen tevékenységünket 1999-ben kezdtük el, melyet folyamatosan végzünk. Foglalkozunk faipari alapanyag-és félkész termékek forgalmazásával. Borovi,- vörös, -lucfenyő fűrészrönk, borovi,- és lucfenyő szélezett és szélezetlen fűrészáru, valamit esztergált lucfenyő, és tölgy oszlopok, és ipari feldolgozású fák értékesítésével, továbbá vállalunk rönk faház szerkezet kész legyártását és kivitelezését egyeztetés alapján az ország bármely pontján.

Társaságunk számára alapkövetelménynek tekintjük, hogy valamennyi partnerünk számára magas színvonalú szolgáltatást, illetve megfelelő terméket tudjunk prezentálni, amely a speciális igényeknek messzemenően megfelel.

Hosszú távú kapcsolatunkban bízva köszöntöm Önt!

Tisztelettel:

 Kirs László

ügyvezető ig.

 
bottom