Bemutatkozás

Tisztelt Hölgyem/ Uram!

Örömmel mutatom be Önnek a Vám-International Korlátolt Felelősségű Társaságot.

A vállalkozás jogelődje 1992-ben alakult, magyar magánszemélyek közreműködésével. Majd Korlátolt Felelősségű társasággá változott átalakulással 1998-ban. Cégünk Záhony és térsége vállalkozói övezet középpontjában található, egy olyan európai szállítmányozó folyosó mentén, amely hosszú évtizedeken át meghatározó szerepet tölt be Magyarország valamint az Európai Unió – és Kelet-Európa szállítmányozói és logisztikai tevékenységében.

Alaptevékenységünk – melyet a vállalkozás jogelődje is végzett – a vámügynöki képviseleti tevékenység. Azóta a vállalkozás már igen hosszú utat tett meg és fejlődések során ment át, kibővítette engedélyét, tevékenységét és partnerei körét.

Vám-International Kft., mint a régió egyik legjelentősebb vámügynöksége a megbízó igényeinek kielégítése kapcsán aktívan részt vesz az itt áthaladó tranzit, és export-import forgalommal összefüggő vámügyi feladatok lebonyolításában. Ezen tevékenységünk keretében vállaljuk az ország távolabbi területén lévő vagy külföldi székhelyű partnerek teljes körű vámügyintézését, és a vámhatóság előtti képviseletét.  

Cégünk másik tevékenységi körében szerepel a faipari alapanyag és fűrészáru nagykereskedelem. Ezen tevékenységünket 1999-ben kezdtük el, melyet folyamatosan végzünk. A rönkből a feldolgozás során borovi és lucfenyő fűrészáru készül, amit nagy mennyiségben értékesítünk hazai piacokon. Ezentúl ipari rostfát, és aprítékot importálunk vagonos tételben a kelet-európai piacról Magyarországra és az EU tagállamaiba. A rostfából és aprítékból az építőiparban használatos különböző fajtájú OSB és bútorlap készül.

Társaságunk számára alapkövetelménynek tekintjük, hogy valamennyi partnerünk számára magas színvonalú szolgáltatást, illetve megfelelő terméket tudjunk prezentálni, amely a speciális igényeknek messzemenően megfelel.

Hosszú távú kapcsolatunkban bízva köszöntöm Önt!

Tisztelettel:

Kirs László ügyvezető ig.

Szólj hozzá!